MENU

VBEAM PRIMA

Vbeam je najprodavaniji pulsed-dye laser (PDL) na svetu
sa preko 20 FDA odobrenih indikacija

Laser sa najvise studija preko 500 koje su pokazale izuzetnu efikasnost kod otklanjanje crvenila, prosirenih krvnih sudova na licu i telu.
Objedinjuje dve talasne dužine 595nm (PLD) kao i 1064nm (Nd: Yag) koje povećavaju broj indikacija za koji sistem može biti upotrebljen.
Talasna dužina od 595 nm prodire duboko kroz kožu i ciljano vrsi sklerozaciju krvnih sudova. Energija koju laser isporučuje apsorbuje oksihemoglobin ovih krvnih sudva što izaziva koagulaciju unutar njih, na ovaj način se uklanjaju neželjeni krvni sudovi sa minimalnim stepenom apsorbcije energije od strane melanina. Ova talasna dužina je najbolja za tretman crvenih lezija.
Talasna dužina od 1064 nm je pogodna za tretman plavih venskih krvnih sudova, venskih jezeraca i bora.
Sistem nudi mogućnst izbora širokog spektra veličine spota kao što su ovalni nastavak 3×10 mm, kruzni nastavci: 3 mm, 5 mm, 7 mm, 10 mm, 12 mm i najnoviji nastavak 15 mm posebno pogodan za tretman port vine stain. Veličine od 7mm i 10mm se koriste za otklanjanje pigmentnih lezija.

Prednosti

Prednost Vbeam Prima u odnosu na prethodni model lasera Vbeam Perfecta je da uz novi 15mm spot laser isporučuje 50% više energije tkivu koje se tretira.

Laser se kalibriše jednom dnevno nakon čega se može koristiti čitavog dana bez dodatnih kalibracija.

Specijalno dizajniran ergonomski nastavak koji je prijatan za držanje i i lak za korišćenje, ovaj nastavak takođe omogućava prilagođavanje veličine spota ukoliko je to potrebno i na 0,5 mm.

Poseduje user-friendly intefejs koji je lako koristiti. Takođe je u sistem ugrađen indikator količine preostale boje, na osnovu kog korisnici mogu planirati adekvatno održavanje.

U odnosu na Vbeam Perfectu, VBEEAM PRIMA poseduje dva tipa hladjenja, patentirano Candelino DCD hladjenje tecnim azotom i novo EverCool® kontaktno vodeno hladjenje koje se pokazalo izuzetno prijatnim a ekonomicnijim.

Realan učinak

Slike nisu obrađivane ni na koji način. Rezultati variraju u zavisnosti od individualnih karakteristika.