MENU

VelaShape III

VelaShape III sistem prestavlja uspešno rešenje za udobno, neinvazivno konturisanje tela za širok spektar pacijenata i područja za lečenje

Oblikovanje tela je u procvatu, uz pomoć VelaShape III sistema svojim pacijentima možete ponuditi prepoznatljivi neinvazivni tretman. VelaShape III sistem prestavlja uspešno rešenje za udobno, neinvazivno konturisanje tela za širok spektar pacijenata i područja za lečenje. Dokazano je da privremeno smanjuje pojavu celulita i ismanjuje obim butina i abdomena – područja koja žene identifikuju kao problematične zone sa dubokim terapeutskim tretmanom koji daje dosledne, ponovljive rezultate, uz minimalnu nelagodu. Tretman VelaShapeom daje osećaj kao masaža toplim kamenjem. Procedure obično traju manje od jednog sata i mogu se sprovesti na svim tipovima kože u bilo koje doba godine.

Ovaj sistem kombinuje više modaliteta koji obezbeđuju uspešnost procedure:

Infracrveno svetlo koje zagreva površinu tkiva

Bipolarna radio-frekvencija koja zagreva tkivo do 20mm u dubinu

Vakum koji omogućava preciznu isporuku enregije

Mehanička manipulacija unapređuje limfnu drenažu i smanjuje pojavu celulita

Kombincija infracrvene svetlosti i radio frekvencije povezane sa vakumom izaziva zagrevanje adipocita (masnih ćelija), vezivnih septi (pregrada) koje ih okružuju kao i vlakana kolagena koji se nalazi ispod. Efektivno zagrevanje adipocita se postiže jačim delovanjem radio frekvencije.

Indikacije:

Destrukcija masti

Celulit

Smanjenje obima

Realan učinak

Slike nisu obrađivane ni na koji način. Rezultati variraju u zavisnosti od individualnih karakteristika.